[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

FIRMAAFTALER

 

 

Patientvejledningen tilbyder samarbejdsaftaler med private virksomheder, organisationer og offentlige institutioner som led i virksomhedernes personalepleje eller trivselsaftaler med deres medarbejdere.

 

Samarbejdsaftalerne kan omfatte rådgivning vedrørende patientvejledning, socialrådgivning og psykiatrisk udredning/behandling.

 

Patientvejledning

 

 

Vejledning og støtte evt. bisidderfunktion til medarbejdere, der som patienter eller pårørende (til en syg ægtefælle eller et sygt barn) er i kontakt med Sundhedsvæsenet.

 

Det kan dreje sig om hjælp til at koordinere undersøgelser, forhandle sig til kortere ventetider, fastholde overblik, forstå fagudtryk, sikre den optimale efterbehandling o.a.

 

Forældre til alvorligt eller langvarigt syge børn kan have brug for en koordinator af de hjælpeforanstaltninger, det offentlige kan tilbyde.

 

Her kan Patientvejledningen træde til med sin faglige indsigt og erfaring.

 

Socialrådgivning

 

 

Orientering om rettigheder og muligheder indenfor den sociale lovgivning herunder sygedagpengeområdet, pensionsspørgsmål, støtte til børnefamilier, hvorimod konkret udregning af sociale ydelser ikke kan påregnes.

 

 

Psykiatrisk udredning/behandling

 

 

Hurtig afklarende samtale med overlæge, speciallæge i psykiatri kan tilbydes evt. med efterfølgende kortvarig behandling eller orientering om relevante behandlingsmuligheder.

 

Dette tilbud kan være relevant for medarbejdere, der er belastet af krise, sorg, stress, begyndende depression og mindre omfattende misbrug.

 

Psykiatrisk undersøgelse og behandling honoreres særskilt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]